Project positief tag!

Ik kwam deze tag tegen bij Dagmar van http://www.bydagmarvalerie.nl.

Dit is een tag dat helemaal aansluit op onderstaande verhalen. Want positief zijn is iets dat niet altijd makkelijk is maar wel heel belangrijk. Gelukkig ben ik voor 99% positief ingesteld dus daar gaan we dan!

Wat is je favoriete quote en waarom?

Mijn favoriete quote is: Carpe Diem. Als in ‘pluk de dag’. Natuurlijk kan dit niet altijd en mag je af en toe een slechte dag (of dagen) hebben zolang je je maar realiseert dat het niet vanzelfsprekend is dat het elke ochtend weer allemaal opnieuw begint en hoe ontzettend mooi dat is en je daar van kunt genieten.

♧ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!

Ten eerste het vinden van een eigen rolstoel vriendelijk appartement. Als het dromen wat groter mag dan zou ik graag een keer naar New York willen gaan. In ieder geval zoveel mogelijk van de wereld zien!

♧ Wat betekent geluk voor jou?

Geluk is voor mij een ontzettend breed begrip. Ik kan het vinden in kleine dingen zoals een kopje thee en dingen als samen zijn met familie en vrienden. Geluk is ook het hebben van een leuke baan en dromen voor in de toekomst. Geluk is het hebben van een nieuwe dag.

♧ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Ieder persoon met humor, liefde, een luisterend oor en niet bang om verhalen over zijn of haar leven te delen.

♧ Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken?

Voor een goede serie of een reep chocolade haha. Niet voor een goed gesprek ben ik bang want ik heb last van een ochtend humeur. Tenzij het iets belangrijks is, dan wel.

♧ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Door een gekke actie van mijn (allerliefste) zusje

♧ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Op het feit dat ik ondanks ziek zijn gewoon een opleiding heb gedaan en een baan heb gevonden. Ook op het feit dat ik de ziekenhuisperiodes doorgekomen ben en nu aan het revalideren ben en hier 100% voor ga

♧ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Geniet van elke dag en de mensen om je heen.  Maak je niet druk om kleine dingen en als je iets wilt ga er dan voor!

Dankjewel Dagmar voor het bedenken van deze tag! Ik vond het erg leuk om hem in te vullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *