Mijn netflix / videoland aanraders! (Series)

Verdeeld over de dag zijn er veel momenten dat ik rust moet nemen zodat mijn lichaam even bij kan komen. Netflix en / of Videoland zijn dan ideaal! Vandaag deel ik met jullie mijn aanraders op het gebied van series. Jullie aanraders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

blog-foto


Orphan Black

Dit is een spannende serie die je vanaf het begin meeneemt in het verhaal! Dit verhaal gaat over Sarah Manning. Zij ziet een vrouw die heel erg op haar lijkt zelfmoord plegen.

Sarah besluit haar identiteit over te nemen zodat zij genoeg geld heeft om samen met haar dochtertje en broer weg te vluchten en een nieuw bestaan op te bouwen. Daarmee komt zij in een hele ingewikkelde situatie terecht en blijken er meer sarah’s rond te lopen. Ze komt erachter dat ze een kloon is en dat is het begin van een heleboel drama en een totaal andere wereld waarin haar bestaan en het bestaan van haar kloon zussen ernstig word bedreigt.

Je moet bij deze serie wel houden van spanning want je zit echt op het puntje van je stoel!


Gilmore Girls

https://youtu.be/YYHpsJi–uQ

Deze serie is al wat ouder en gaat over Lorelai Gilmore en haar dochter Rory Gilmore die in Stars Hollow wonen.  Lorelai werd op haar zestiende zwanger van Rory en heeft haar alleen opgevoed. Ze is weggelopen bij haar (rijke) ouders omdat dat wereldje niet bij haar paste. Als deze serie start is Rory ongeveer 16 jaar en wisselt ze van school, daarvoor is geld nodig en de ouders van Lorelai komen weer in beeld!

Lorelai leent geld van hun in ruil voor vrijdagavond etentjes bij haar ouders samen met Rory. Zo proberen de ouders van Lorelai centraal te blijven staan in het leven van haar en Rory. Dit gaat niet zonder de nodige ruzies, humor, drama en gezelligheid.

De serie start na een stop van 11 jaar opnieuw op 25 november. Als je bij wil zijn tegen die tijd dan moet je snel zijn want er zijn maar liefst zeven seizoenen! Heel wat te kijken dus. En bij zo’n serie vliegen de seizoenen voorbij.

Pretty little liars

Deze serie gaat over de vriendinnen Spencer, Hanna, Emily, Allison & Aria. De serie start een jaar nadat Allison plotseling is verdwenen tijdens een logeerpartij van de meiden. De vriendinnen proberen hun leven weer op te pakken, ineens krijgen ze sms’jes van A (Allison?) en blijkt hij meer over de meiden te weten dan hun lief is.

A bedreigt de meiden en laat weten in de buurt te zijn, heel veel van hun geheimen te weten en ze op de voet te volgen. Hij dreigt het leven van de meiden volledig te verwoesten als ze niet doen wat hij van ze vraagt! Hierdoor komen de meiden in de problemen met hun familie en vrienden en wordt de situatie steeds ingewikkelder.

De meiden proberen uit te zoeken wie A is. En Allison, leeft zij nog of is A degene die achter haar dood zit?

Greys anatomy

Greys anatomy begint bij Meredith Grey. Een assistente chirurgie in het Seattle Grace hospital. Zij volgt samen met nog een aantal anderen de opleiding tot chirurg.

Zij worden daarbij geholpen door een aantal (knappe) chirurgen die de assistenten ook de patiënten toewijzen. Al vanaf het begin ontstaan er affaires tussen een aantal assistenten en chirurgen en neemt het verhaal een steeds dramatischer pad.  De chirurgen / assistenten / assistenten in opleiding nemen je mee bij hun belevenissen in en buiten het Seattle Grace hospital.

Een hele leuke serie om naar te kijken als je van drama, medische scenes en romantiek houdt.

 

Jullie aanraders

Welke series volgen jullie? Ik ben erg benieuwd, tips zijn altijd welkom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *