TAG Mijn leven in 20 vragen

Ik kwam deze tag tegen bij Lindsay van www.lindsayvallen.nl en ik vond hem zo leuk dat ik besloot hem in te vullen! Lezen jullie mee?


Favoriete kleur?
Ik vind verschillende kleuren mooi bij verschillende dingen maar de neutrale kleuren hebben wel mijn voorkeur zowel in kleding als in interieur.

Lievelingsgetal?
Die heb ik eigenlijk niet echt. Misschien 5 omdat ik op 15 mei jarig ben. De 15de van de 5de maand.

Droombaan?
Ik wou altijd in de kinderopvang werken of werken als verpleegkundige. Deze dromen heb ik heel lang vast gehouden tot dat ik lichamelijk zo achteruit ging dat duidelijk werd dat dit niet meer ging gebeuren. Nu heb ik een kantoorbaan in een secretariële functie en dat is ook heel erg leuk! Al had ik het er als vijftien jarige wel heel moeilijk mee.

Waar zou je willen wonen wanneer je op jezelf woont?
Het liefst zou ik naar de stad verhuizen maar vanwege mijn werk op kantoor is het praktischer om daar in de buurt te blijven wonen in verband met reistijd. Het wordt dus het dorp waar ik nu woon.

Favoriete manier om te reizen?
De handbike gebruik ik het meest, vooral met lekker weer is dit heel fijn. Als ik verder weg wil dan bel ik vaak een taxi of ik neem de trein maar echt een favoriete manier heb ik niet denk ik. De trein vind ik altijd wel een soort van rustgevend, lekker naar buiten staren terwijl buiten het landschap langs je heen raast.

Wat doe je in je vrije tijd?
Uitrusten! Vast herkenbaar voor de meeste mensen met een chronische ziekte of andere lichamelijke klachten, haha. Verder vind ik het leuk om naar de stad te gaan en daar allerlei winkels te bekijken en dan wat te gaan drinken in een leuk cafétje of restaurantje. Afspreken met vriendinnen of ergens gaan lunchen is ook niet verkeerd

Favoriete kledingwinkels?
H&M, Vero Moda en de Zara zijn favoriet.

Wiens concert zou je absoluut willen bijwonen?
Het concert van Beyonce! Dit heb ik afgelopen zomer dan ook gedaan in Amsterdam. Geweldig was dit.

Favoriete thee?
De meeste smaken van Pickwick, ik kan eigenlijk niet kiezen. Turkish Apple, Caramelised Pear, Winter Glow, allemaal zo lekker!

Verzamel je iets?
Vallen schoenen hier ook onder? Ik heb een enorme schoenentic en helemaal sinds ik in een rolstoel zit. Ik kan hakken dragen zonder dat ik erop hoef te lopen, haha!

Waar kun je niet zonder slapen?
Zonder een deken, ik heb het geprobeerd in de zomer maar het is niet mijn ding en ik denk dat veel mensen het met mij eens zullen zijn!

Als je een miljoen euro krijgt, helemaal voor jezelf, wat zou je ermee doen?
Ik zou een deel op mijn spaarrekening zetten en een deel weggeven aan familie en goede doelen. Oke, ook een deel meteen uitgeven denk ik.

Favoriete make-up merk?
Ik heb niet echt een grote favoriet. De lipsticks van Kiko vind ik heel erg fijn en een wenkbrauw stiftje van Benefit. Foundation en concealer heb ik dan weer van Essence en een mascara van Dior maar ik moet eerlijk zeggen dat een mascara van een goedkoper merk voor mijn wimpers net zo goed is.

Lievelingssnack?
Absoluut een broodje kroket! Of een ijsje, of een chocoladereep… Alleen jammer dat ik niet zoveel eetlust heb vanwege mijn darm problemen. Ik heb wel de hoop dat dit nog op gaat knappen sinds de laatste operatie. Scheelt natuurlijk wel weer in gewicht (grapje)

Wat is je favoriete seizoen?
De lente! Heerlijk wanneer het voorjaar er weer aankomt en je weet dat er nog een zomer achter aan gaat komen. Het vooruitzicht van dagen op het strand of bij het zwembad, ijsjes eten en zomerkleding dragen maakt mij erg gelukkig! Wie eigenlijk niet?

Slaap je met je deur open of dicht?
De deur dicht. Ik kan absoluut niet slapen met teveel geluid om mij heen. Ik hoor alles en word overal wakker van.

Waarom ben je ooit begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen in de eerste instantie om mijn revalidatie periode te delen met mensen in mijn directe omgeving maar ook om te laten zien dat het leven niet stopt als je te maken krijgt met een handicap of chronische ziekte en dat je daarmee ook een heel leuk (en misschien zelfs leuker) leven kunt hebben en midden in de maatschappij kunt staan.

Ben je abonnee van een blad?
Nee, ik lees heel veel blogs. Vroeger las ik wel heel veel tijdschriften maar nu eigenlijk alleen als er iets in staat wat ik perse wil lezen.

Wat deed je de afgelopen nacht om middernacht (00:00 uur)?
Toen lag ik te slapen.

Favoriete parfum?
Ik kreeg vorig jaar voor mijn verjaardag Chanel coco mademoiselle van mijn zusje. Deze is sindsdien een favoriet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *